“Vernieuwen, tranformeren en innoveren. ”

Resultaat door inzicht, commitment en aandacht.

“Organiseren, talent, competentie, eigenaarschap.”

Efficiënte teams creëren gewenste verandering.

Digitale transformatie

Elke vernieuwing is deel van uw digitale transformatie. Media, omnichannel denken, techniek. 
Wij zijn Nyenrode opgeleid en meer dan tien jaar ervaren in de mix van digitaal, business value en organisatie.

Menselijk kapitaal

Ambitie, vaardigheden en organiseren.
Uw medewerkers gemotiveerd en in hun kracht.
Inhoud en relatie in balans als sleutel voor succes.

Nieuwe bedrijfsmodellen

Innovatie van producten en diensten.
Spiegel voor uw businesstransformatie door benefits modelling.
Scenario’s ontwerpen, analyseren en uitvoeren.

Project- en programmamanagement

Verbeteren, veranderen, vernieuwen! 
Samen met u executiekracht ontwikkelen.
We’ll get the job done: agile, transparant en controleerbaar. Met professioneel en aanstuurbaar tijdelijk leiderschap.

Nieuwsgierig naar onze aanpak?

Referenties

Digitale transformatie in de financiële sector

Van online bank naar digitale speler. Voor een middelgrote internationale full service bank begeleiden we de digitale transformatie. Van projectgericht werken en iteratief verbeteren naar multi-disciplinaire teams die continue innoveren. Van stuurgroep georienteerde governance naar Product Owners die leiding nemen op proces en inhoud.

Coachen, sturen, voorbeeld zijn voor teams en de juiste ambitie neerzetten. Multi-disciplinair (Business, Markering, IT) en Internationaal (vijf P&L verantwoordelijke landen).

Na twee-en-een-half jaar: resultaten als een huis. Nieuwe groepsbrede Online Propositie, Omni-channel, volledig vernieuwde mobile banking app's, Internet Banking en web omgeving. Met bovenal hoog efficiente teams in staat om de roadmap voor de komende jaren uit te voeren.

Uitbesteding in de financiële dienstverlening

Hou chartale dienstverlening bereikbaar, betaalbaar en veilig. Met deze slogan ondersteunen we de uitbesteding van de chartale dienstverlening bij een grote bank in Nederland. Van zelf doen en zelf controleren naar laten doen en laten controleren. En dat in een interbancair samenwerkingsverband.

Dus .... belangen afstemmen om tot een gedragen oplossing te komen, rekening houden met mededingingswetgeving zodat alleen de toegestane informatie wordt gedeeld, slimme oplossingen uitdenken en iedereen bij de les houden. 

 

Herontwerp primaire processen bij (semi-) overheid

Digitale transformatie in organisatie van 3000 man in publieke sector. Ontwerp, realisatie en implementatie van vernieuwende bedrijfsprocessen en bijpassende organisatie transformatie.

Time- en moneyboxed pad naar output en outcome. Succesvol co-managen van projectmatige voortbrenging, leveranciersmanagement en organisatieverandering in structuur en cultuur. Na 2 jaar stabiele situatie bereikt, èn aanpak voor voortdurende vernieuwing in place.

Begeleiding, transformatie en migratie van twee fusiepartners

Een van oudsher regionaal opererende financiele instelling met 260.000 klanten fuseerde met een grote coöperatief werkende bank. We begeleidden de operationele aspecten van deze fusie: van klantoverdracht tot waarde-overdracht. We stuurden de lokale activiteiten op de filialen tot met de geautomatiseerde ondersteuning van de migratie van alle gegevens. 

Dat betekende: afstemming met 131 lokale banken, het overzetten van gegevens en geld op een geautomatiseerde én (waar nodig) handmatige manier, zorg voor medewerkers, het "schoon" opleveren van alle afdelingen en administraties en uiteindelijk het inleveren van de bankvergunning.

En na twee en een half jaar was de fusie succesvol afgerond.

Benieuwd wat wij voor u kunnen realiseren?

Contact

Aanpak

Snelle verandering vraagt om nieuwe kijk op organisaties, business modellen en resultaten. Wij zijn Nyenrode opgeleid: Masterclass Digital Transformation en Professioneel Interim Management. Wij helpen u slagen met actuele kennis.

Digital Transformation

Tijdelijk leiderschap vraagt om solide managers met kennis van zaken die eigenschap vertonen. Zelfkennis, coachingstalent en 'management by example' zijn onze kernwaarden. Vanzelfsprekend met ervaring en know-how.

Interim & Programma Management

Medewerkers vormen de basis voor succes. Hoe krijg je iedereen op de juiste plek en haal je het maximale uit elkaar? Inzicht in eigen werkstijlen en die van je collega’s is onmisbaar voor een hoog efficiënt team. Wij coachen bij arbeidsgerelateerde problematiek.

Coaching & begeleiding

CT Interim

Johan Kremer

Godfried Damm